Alla inlägg under juni 2009

"D-day" har ägt rum och aldrig har vi väl haft ett så välstädat och tjusigt hem, skulle väl vara innan "hunderiet" då.....

En kall studentdag med regn och blåst men när hjärtat är med så blev det

bara värme och underbar stämning!


En jättelyckad fest tycker vi och våra gäster enligt hörsägen och studenten själv presterade ett jättefint studentbetyg, tack alla som förgyllde vår stora dag!

Boel, Knutte, Edit  och Elof!

Min mobil har fått ngn åkomma, kan inte ta emot SMS trots att jag tömde minnet på typ 950 SMS,,,, så ring eller maila (hellre) på kenneladressen!

kram kram

Boel

Full fart,full rush! Återkommer! kram Boel

En minut före midnatt, it's been a looooong day!

Upp i ottan, ut med hundar, till jobbet, match show (mer info kommer!)

också "några" vändor till Hässelby ("ha ha") - och inte förrän nu hunnit rapportera från solskensutställningen i Södertälje.


Först o främst måste jag säga att domaren Max King från Storbritannien var en väldigt trevlig bekantskap, vänlig, öppen och bjöd på tältskuggan till utställare o hund medan han själv utsatte sig för den bitvis ganska plågsamma värmen, mkt sympatiskt!


Mitt "team" jobbade ju denna helg men tack vare toppenvalpköpare Sonia och Carina och toppenkompis Sandra som kammade och fotade och toppenkompis Lotta som lånade ut ett extra tält funkade dagen riktigt bra. Otroligt varmt men rolig dag! Våra bästa resultat var valparnas BIR och BIM och domarens mkt positiva skriftliga såväl som muntliga omdömen, Casper 4 bästa hane, Trulsa fick ett CK och Poppe en etta.




Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards